Forside > Start for deg selv

Start for deg selv

Det er mange som bærer i seg en drøm om å drive eget firma. Bestemme over sin egen hverdag. Tilpasse jobben familiesituasjonen og ikke familiesituasjonen til jobben. Oppnå økonomiske fordeler ansatte aldri oppnår. Bruke energi på å bygge opp en verdi som blir hos deg og ikke hos andre.

Det er mange ulike motivasjonsfaktorer, men felles er drømmen om å drive sitt eget og være sin egen lykkes smed. Bygge opp noe. Kjenne stolthet over at dette er ditt.

Visst er det mange fallgruver, mange utfordringer og mye arbeid. Men når du har noen i ryggen som kan dette og vil gjøre alt for at du skal lykkes, blir det mye mer overkommelig.

Først og fremst får du god opplæring før du starter opp. Både innen faget helse og livsstil, kundebehandling, databehandling og det som trengs for å drive en egen helse og livsstilspraksis. Opplæringen blir tilpasset deg slik at du er sikker før du starter opp.Du får hjelp med det som skal til for å åpne og drive egen salong. Det vil alltid være noen å spørre til råds også etter at du er i gang med praksisen din.

Du får profesjonelle aktører som tar seg at alt rundt din salong, både markedsføring, økonomirådgivning og administrasjon. Din jobb er å bygge opp gode kunderelasjoner og være helse og livsstilsterapeut, mens vi hjelper deg med alt det andre. Aldri over hodet på deg, men i samarbeid med deg.

Selv om det kreves en økonomisk investering for å starte opp, vil vi sammen sørge for at du får valuta for investeringen og virkelig kan tjene gode penger. Vi vet hva som skal til får å lykkes. Vi har hjulpet mange før deg til suksess. Nå er det kanskje på høy tid at det er din tur? Om ikke annet, har du alt å vinne og ingen ting på å tape på å ta en personlig og uforpliktende samtale med oss.Din utfordring nå er om det skal bli med drømmen eller om du skal ta kontakt. Fyller du ut kontaktskjemaet, tar vi kontakt. Da blir litt tid det verste du kaster bort. Og kanskje den tiden er den viktigste du har brukt på lenge….


Cathrine: 932 28 662
Terje: 979 54 154
catholst@live.no
terje@vitalica.no